ČIME SE BAVIMO

Usluge registracije, marketinga i prodaje lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih preparata na tržištima Srbije i regiona
Partnerstva sa renomiranim domaćim i stranim proizvođačima lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata
Kreativnost i fokus u službi najboljih rešenja za uvođenje, promociju i prodaju farmaceutskih proizvoda

O NAMA

Magis je reč latinskog porekla koja označava bolje, više, i ukazuje na težnju ka napretku i boljitku u svakom smislu. Naš ultimativni cilj je da pomognemo ljudima da se osećaju bolje, izgledaju bolje i oslobode najbolje iz sebe.

Magis Health je domaća farmaceutska kompanija osnovana 2016. godine. sa sedištem u Beogradu.

Naš tim čine iskusni menadžeri, odgovorni i posvećeni svom pozivu, sa višegodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji, kao i edukovani, posvećeni i odgovorni saradnici koji na terenu ostvaruju efikasnu komunikaciju sa zdravstvenim profesionalcima.

Tokom godina rada na terenu i na različitim menadžerskim pozicijama stekli smo i uspešno primenjujemo znanja i veštine iz oblasti regulative, marketinga i prodaje.

Takođe, konstantno radimo na sopstvenom usavršavanju i iznalaženju novih i efikasnijih načina rada i komunikacije.

Misija našeg tima je da obezbedimo i pružimo pažljivo odabrane, efikasne i bezbedne farmaceutske i dijetetske proizvode najvišeg kvaliteta koji će olakšati i unaprediti živote građana Srbije i regiona.

Cilj nam je da primenom visokih etičkih i profesionalnih standarda razvijamo međusobno poverenje i dugotrajne partnerske odnose sa svim klijentima.


Regulatorni poslovi
Marketing
Prodaja
Projektni menadžment
Poslovni razvoj

VREDNOSTI KOJE CENIMO I PRUŽAMO

UZAJAMNO POVERENJE
I BRIGA ZA DRUGE

EFIKASNOST

FLEKSIBILNOST

POUZDANOST

KREATIVNOST

ZNANJE, ETIČNOST I TRANSPARENTNOST